Corpus Company Fysiotherapie

Corpus Company is een praktijk voor fysio- en oefentherapie met momenteel drie locaties voor fysiotherapie in Amsterdam- Noord, Amsterdam- IJburg en Purmerend. Vanaf medio 2020 verzorgen wij als vierde locatie ook fysiotherapie in het gezondheidscentrum in de Sportheldenbuurt op Zeeburgereiland. Als een bezoek aan de praktijklocaties voor u niet mogelijk is komen wij voor behandeling bij aan huis.

Corpus Company streeft er naar gezond leven en bewegen voor iedereen bereikbaar te maken. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars gesloten. Onze bovengemiddeld kwalitatieve werkwijze wordt erkent door Zilveren Kruis Achmea met de status van Plus Praktijk.

Het team van Corpus Company bestaat uit fysiotherapeuten (algemeen, manueel en kinder) en oefentherapie Mensendieck. Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in onder andere de behandeling van chronische pijnklachten, littekenbehandeling, stress – gerelateerde klachten, nek – schouder- arm klachten en rugklachten. Verder is onze kinderfysiotherapeut gespecialiseerd in de behandeling van kinderen.

Onze werkwijze :
• Geen verwijzing nodig
• Binnen 24 uur geholpen
• Op locatie (thuis of werk) als dat wenselijk is
• Persoonlijke oefeningen via een app
• Specialistische (na)zorg
• Medische fitness
• Contracten met alle verzekeraars

Binnen onze therapieën maken we naast (manuele) behandeltechnieken en oefenmateriaal gebruik van software en hulpmiddelen zoals oefeningen apps en VR bril. Kortom, de specialisten van Corpus Company hebben een brede benadering, werken hands- on en zijn praktisch ingesteld.

Meer informatie en direct advies over jouw klacht, blessure of juist preventie? Stel je vraag of maak een afspraak met onze fysio- en oefentherapeuten bijvoorbeeld op onze website: www.corpuscompany.nl/afspraak-maken, via WhatsApp op 06 – 37250724, per telefoon 020 – 2297869 of mail vragen@corpuscompany.nl.