Onze huisartsenzorg wordt geleverd door huisartsen, huisartsen in opleiding, praktijkondersteuners en doktersassistenten. De zorgverleners worden ondersteund door de centrummanager. We bieden reguliere huisartsenzorg, inclusief kleine chirurgische verrichtingen en spiraalplaatsingen. We geven geen reizigersvaccinatie.

Huisarts GC Sportheldenbuurt

In dit gezondheidscentrum werkt één huisarts: mevrouw Anne van Staalen. Als zij niet aanwezig is, kunt u terecht bij SAG Gezondheidscentrum Steigereiland. Dit centrum is alle werkdagen geopend van 8.00-17.00 uur. De doktersassistente zal u verder helpen; indien nodig kunt u dezelfde dag door een arts gezien worden.
Zodra het gezondheidscentrum een groter patiëntenaantal heeft, komen er meer zorgverleners in de praktijk werken, waaronder een tweede huisarts en praktijkondersteuners.

Anne van Staalen
BIG-nr: 69048418201

“Ik ben een zorgvuldige, ervaren en vakbekwame huisarts die houdt van samen problemen oplossen. Juist de veelzijdigheid van het huisartsenvak vind ik mooi.
In de vijftien jaar dat ik huisarts ben, heb ik veel ervaring opgedaan met de zorg voor kinderen en mensen met een migratieachtergrond.
Zorg op maat en een sterke geïntegreerde eerste lijn – daarvoor maak ik me sterk, ook hier op het Zeeburgereiland. Ik heb dan ook veel zin om in deze nieuwe wijk een modern en mooi gezondheidscentrum op te zetten.
In mijn vrije tijd maak ik muziek of ben ik op pad met mijn gezin.”